• Νευροεκπαίδεση: Κατανοώντας πώς μαθαίνουν οι μαθητές

          • Δέκα εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρακολούθησαν το σεμινάριο «Νευροεκπαίδευση: Κατανοώντας πώς μαθαίνουν οι μαθητές» που πραγματοποιήθηκε στη Γάνδη του Βελγίου, από τις 20 Μαρτίου έως τις 25 Μαρτίου 2023, με σκοπό να διερευνήσει την πολυπλοκότητα του εφηβικού εγκεφάλου και να ενσωματώσει στρατηγικές διδασκαλίας την τάξη βασισμένες στη νευροεπιστήμη.

            Το σεμινάριο που διήρκησε έξι ημέρες, παρείχε στους συμμετέχοντες μια βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μαθαίνουν οι μαθητές, βασισμένη σε δεδομένα που προκύπτουν από την έρευνα και πρακτικούς πειραματισμούς.

            Η εστίαση ήταν στην ενσωμάτωση στρατηγικών νευροεκπαίδευσης για την ενίσχυση της μάθησης των εφήβων, τη δημιουργία μακροπρόθεσμης μνήμης και την απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού κάθε μαθητή.

            Οι συμμετέχοντες ασχολήθηκαν με τη βιωματική μάθηση, εξερευνώντας στρατηγικές που αντικατοπτρίζουν τα πιο πρόσφατα ευρήματα στη νευροεπιστήμη και αποκτώντας γνώσεις για τις εσωτερικές λειτουργίες του εφηβικού εγκεφάλου.

            Επιπλέον, ως μέρος των εξωτερικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων που αναφέρονται στο πρόγραμμα, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να εξερευνήσουν τα ιστορικά ορόσημα της Γάνδης, όπως το Πολύπτυχο της Γάνδης, το Κάστρο των Κόμηδων και το Μουσείο Καλών Τεχνών. Αυτές οι εμπειρίες εμπλούτισαν περαιτέρω την κατανόηση και την εκτίμησή τους για το πολιτιστικό πλαίσιο που περιβάλλει την εκπαίδευση

            Η δράση πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του εγκεκριμένου βραχυπρόθεσμου σχεδίου Erasmus+ μαθησιακής κινητικότητας ατόμων Βασικής Δράσης 1 (KA1) με τίτλο «Νέες Τεχνικές Μάθησης» και κωδικό σχεδίου 2022-1-EL01-KA122-SCH-000069464

            #ErasmusPlusIKY, #ErasmusPlusGreece, #ErasmusPlus, #ΣυνεχίζουμεErasmus

          • Ενημέρωση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ από το ΚΕΘΕΑ και την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας

          • Τη Δευτέρα 11/12/20123 πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης ενημερωτική δράση στους μαθητές της Α΄ Τάξης του σχολείου από το ΚΕΘΕΑ και την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ναρκωτικές ουσίες.

            Προηγήθηκε η παρουσίαση των  κοινωνικών  λειτουργών – θεραπευτριών στην Κινητή Μονάδα Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Σιδημοπούλου Σοφίας και Λούσιου Ελένης με θέμα «Εξαρτήσεις: Μύθοι και πραγματικότητες, τα στάδια της εξάρτησης».

            Στη συνέχεια οι Υπαστυνόμοι Μαρινίδης, Καλαϊτζίδης  και Τσεπραηλίδης ενημέρωσαν τους μαθητές για τις συνέπειες της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στην υγεία, την οικονομική κατάσταση και στις οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις των χρηστών.

            Η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης των εθισμών αποτελεί προτεραιότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας

          • Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων Θετικών Επιστημών

          • Τρείς ομάδες μαθητών του σχολείου μας συμμετείχαν στον τοπικό διαγωνισμό πειραμάτων (ΕΟΑS) που υλοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Κοζάνης το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

            Συγχαρητήρια στους μαθητές για το ζήλο που έδειξαν και για τον χρόνο που αφιέρωσαν για την προετοιμασία τους για τον διαγωνισμό και στους καθηγητές που τους προετοίμασαν και τους συνόδευσαν.

             

            Η Υπεύθυνη εκπαιδευτικός

            Καραπάτσιου Ευαγγελία

            ΠΕ0402 Χημικός

          • 1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

          • Στο πλαίσιο του μαθήματος της Βιολογίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, μαθητές της πρώτης λυκείου (Α1) μετά από συζήτηση δημιούργησαν αφίσες προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης.

            Η καθηγήτρια

            Φωτοπούλου Βασιλική

          • Συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

          • Στις 25 Νοεμβρίου 2023 το σχολείο μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις εν όψει της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. Η φετινή θεματολογία αφορούσε τη μείωση των αποβλήτων συσκευασίας.

            Αρχικά πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με εκπρόσωπο από τη ΔΙΑΔΥΜΑ για ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τα απόβλητα συσκευασίας. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η eco friendly ομάδα ψώνιζε με σύνεση σκεπτόμενη το περιβάλλον και η non eco thinkers χωρίς «αναστολές». Μάζεψαν για 10 μέρες τις συσκευασίες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κερδίζουμε περίπου 1Kg σκουπίδια (κυρίως πλαστικό),ανά άτομο αν ψωνίζουμε σκεπτόμενοι το περιβάλλον.

            Οι μαθητές έκαναν ζωγραφιές με συνθήματα για την προστασία του περιβάλλοντος. Μαθήτριες δημιούργησαν ένα βιντεάκι για τη μείωση της χρησιμοποίησης πλαστικών ποτηριών και μπουκαλιών νερού. Το βιντεάκι θα αποσταλεί στον ΕΟΑΝ (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης). Η μαθήτρια της Β Λυκείου Μαρία Καβουρίδου επιμελήθηκε την αφίσα του σχολείου μας

             

            Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί :

            Καραπάτσιου Ευαγγελία

            Φωτοπούλου Βασιλική

            Ζαμπουνίδου Δάφνη

            Σολακίδου Πέττυ

          • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

          • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

            1ου ΓΕΛ Κοζάνης

            Κοζάνη 27-11-2023

             

            Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ σας καλεί στην επαναληπτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευσή του.  

            Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο την Δευτέρα 4-12-2023 και ώρα 20:00. Ανεξάρτητα απαρτίας ή όχι.

            Θα γίνει απολογισμός έργου και ταμείου του απερχόμενου ΔΣ και κατόπιν θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

            Οι γονείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την ΕΕ καθώς και να οριστούν μέλη της εφορευτικής επιτροπής μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail syllogos.1.kozanis@gmail.com

             

             

             

            Για το ΔΣ

             

            Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Αντιπρόεδρος

            Χατζής Βασίλειος                                                                             Βαρδάκας Νικόλαος

             

            Η Γραμματέας                                                                                  Η Ταμίας

                       Σαλακίδου Σοφία                                                                Μπουγιοτοπούλου Ματίνα

             

            Τα Μέλη

            Μητράκου Κωνσταντίνα

            Μυλωνάς Ευάγγελος

            Παπαοικονόμου Βάγια

             

             

          • Συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ στο 7ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας

          •   Με τον τίτλο «Κατάθεση  σκέψης… κατάθεση ψυχής» συμμετείχε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στο  7ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας που διοργανώθηκε από την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη.

              Οι μαθήτριες Αλεξιάδου Άννα-Μαρία,  Δήμητρα Ντόι, Βάγια Σαμαρά, Κατερίνα Σιάτρα, Βασιλική Τσιόπτσια και ο μαθητής Νεκτάριος Καλαιτζής αποφάσισαν να καταθέσουν τις σκέψεις τους στο χαρτί, να καταθέσουν την ψυχή τους. Μοιράστηκαν τα συναισθήματα, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες τους. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν ένα θερμό χειροκρότημα.

              Την καθοδήγηση της ομάδας είχε η κ. Σολακίδου Π.

              Την παρουσίαση έκανε ο κ. Μπετσάκος Π. 

              Βοηθός συνεργάτης η κ. Ζαμπουνίδου Δ

          • Εορτασμός Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2023

          • Στις 26-9-2023 οκτώ τμήματα του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης συμμετείχαν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Τα τμήματα Α1, Α2 και Α3 παρακολούθησαν παρουσίαση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών και έπαιξαν ένα on-line Quiz γνώσεων για τις γλώσσες της Ευρώπης, ενώ τα Γ1, Γ2, Γ3, Γ4 και Γ5 μελέτησαν κείμενο στα αγγλικά για την αποκωδικοποίηση της Στήλης της Ροζέτας, είδαν σχετική παρουσίαση και προσπάθησαν να αναγνωρίσουν γλώσσες της Ευρώπης σε on-line παιχνίδι. Επιπλέον, διάλεξαν, χρωμάτισαν και δημιούργησαν φάκελο με αποφθέγματα για τη σημασία της εκμάθησης γλωσσών και αφού έπαιξαν, έφτιαξαν μικρό poster αντιστοιχίζοντας τη φράση "Μιλήστε μου" σε 39 διαφορετικές γλώσσες. Τέλος, οι μαθήτριες Μαυροματίδου Αθηνά και Νεβεσκιώτη Θεοδώρα εμπνεύστηκαν και ζωγράφισαν αφίσα, για την οποία και εξηγούν: «Η αφίσα απεικονίζει το χέρι της Γης να καλωσορίζει και να αποδέχεται όλους τους πολιτισμούς χωρίς εξαιρέσεις. Τα αστέρια αντιπροσωπεύουν τις διαφορετικές γλώσσες και τον τρόπο που φωτίζουν και μοιράζουν γνώση σε όλους. Τέλος, το περιστέρι με το μήνυμα "Talk to me", ενθαρρύνει τον διάλογο μεταξύ ανθρώπων που μιλούν διάφορες γλώσσες και συμβολίζει την ειρήνη μεταξύ των λαών».

            Ο εορτασμός αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμβαθύνουν οι μαθητές/-τριες στον πολύγλωσσο πολιτισμό της Ευρώπης. Η ενθάρρυνση της γνώσης και εκμάθησης γλωσσών, καθώς και η διασπορά της διαπολιτισμικής κατανόησης, αποτέλεσαν τον πυρήνα αυτής της εμπειρίας. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους!

            Η υπεύθυνη καθηγήτρια: Θεοδωρίδου Ουρανία

          • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

          • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

               1ου ΓΕΛ Κοζάνης

             

            Κοζάνη 17-10-2023

             

             

            Ανακοίνωση

             

            Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ σας καλεί στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευσή του.

            Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο την Δευτέρα 27-11-2023 και ώρα 20:00. Αν δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο χώρο και ώρα την

            Δευτέρα 4/12/2023.

            Θα γίνει απολογισμός έργου και ταμείου του απερχόμενου ΔΣ και κατόπιν θα

            πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

            Οι γονείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την ΕΕ καθώς και να οριστούν μέλη της εφορευτικής επιτροπής μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail syllogos.1.kozanis@gmail.com

             

             

            Για το ∆Σ

             

            Ο Πρόεδρος                                                           Ο Αντιπρόεδρος

            Χατζής Βασίλειος                                                  Βαρδάκας Νικόλαος

             

            Η Γραμματέας                                                                   Η Ταμίας

                         Σαλακίδου Σοφία                                                 Μπουγιοτοπούλου Ματίνα

             

                                                                                   Τα Μέλη

                                                                                Μητράκου Κωνσταντίνα

                                                                                   Μυλωνάς Ευάγγελος

                                                                                     Παπαοικονόμου Βάγια

          • Ευχαριστήρια επιστολή

          • Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης υιοθετώντας τις βασικές αρχές της αλληλεγγύης, της αγάπης  και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο σε συνεννόηση με το Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Ιτέα Καρδίτσας συγκέντρωσε εκπαιδευτικό υλικό (χαρτικά, γραφική ύλη, βοηθήματα, τετράδια) για τις μαθήτριες και τους μαθητές της σχολικής μονάδας που υπέστη σοβαρές ζημιές μετά από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

            Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες όσοι/ες στήριξαν την πρωτοβουλία μας, όπως και τη μεταφορική εταιρεία ΠΟΥΧΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τη δωρεάν μεταφορά.

             

            Ο Δ/ντής                                                        Ο σύλλογος διδασκόντων

                                      Μιχάλης Παππάς                         

          • Ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

          • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

            1ου ΓΕΛ Κοζάνης

            Κοζάνη 14-9-2023

            Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαθητές, δασκάλους και γονείς του σχολείου που ανταποκρίθηκαν και δώρισαν χρήσιμα αγαθά για τους συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας που τόσο ανάγκη τα έχουν.

             

             

            Για το ΔΣ

             

                         Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Αντιπρόεδρος

                    Χατζής Βασίλειος                                                              Βαρδάκας Νικόλαος

             

                       Η Γραμματέας                                                                            Η Ταμίας

                   Σαλακίδου Σοφία                                                       Μπουγιοτοπούλου Ματίνα

             

                                                                                                                                 Τα Μέλη

                                                                                                                 Μητράκου Κωνσταντίνα

                                                                                                                     Μυλωνάς Ευάγγελος

                                                                                                                   Παπαοικονόμου Βάγια

          • ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

          • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

            1ου ΓΕΛ Κοζάνης

            Κοζάνη 11-9-2023

            Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, καλεί όλα τα μέλη της κοινότητας του 1ο ΓΕΛ Κοζάνης στη συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και επείγουσες. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο σχολείο μας και θα παραδοθούν στο Δήμο Κοζάνης για την διάθεσή τους σε όσους την έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των αγαθών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 13-9-2023.

             

            Αναλυτικά τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

            • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα) και χυμοί
            • Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας
            • Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι
            • Φακοί και power bank
            • Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας)
            • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες, δημητριακών, παστέλια κ.α)
            • Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα)
            • Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά κ.ά.)

             

            Επίσης:

             

            • Είδη ένδυσης και υπόδησης χειμερινά
            • Σκηνές
            • Υπνόσακοι και στρώματα για σκηνές
            • Λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια κλπ)
            • Είδη ρουχισμού
            • Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)
            • Ζωοτροφές
            • Θερμός
            • Φανάρια χειρός

             

            Για το ΔΣ

             

                         Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Αντιπρόεδρος

                    Χατζής Βασίλειος                                                              Βαρδάκας Νικόλαος

             

                       Η Γραμματέας                                                                            Η Ταμίας

                   Σαλακίδου Σοφία                                                       Μπουγιοτοπούλου Ματίνα

             

                                                                                                                                 Τα Μέλη

                                                                                                                 Μητράκου Κωνσταντίνα

                                                                                                                     Μυλωνάς Ευάγγελος

                                                                                                                   Παπαοικονόμου Βάγια

          • Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων 2023

          • Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Τους ευχόμαστε η επιτυχία και η δικαίωση των επιλογών τους να τους συνοδεύει σε κάθε βήμα της νέας τους ζωής.

            Συγχαίρουμε επίσης και τους μαθητές των οποίων τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους. Οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

            Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς όλων των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους στον όμορφο αυτόν αγώνα, μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους  και τους βοήθησαν να πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις.

          • Πρόγραμμα επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων

          • Η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth” που υλοποιεί για 15η χρονιά, επιβραβεύει τους Αριστούχους Απόφοιτους Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείων του 2023, από τους όμορους δήμους.

             

            Η επιβράβευση αφορά απόφοιτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων του 2023, που είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων:

            • Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο
            • Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Εύοσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη
            • Κοζάνης

            Στόχος του Ομίλου είναι η επιβράβευση των υψηλών μαθητικών επιδόσεων, με αξιοκρατικά κριτήρια και αδιάβλητες διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν απόφοιτοι Λυκείων βάσει του βαθμού απολυτηρίου και των επιδόσεών τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι υποψήφιοι να έχουν βαθμό απολυτηρίου 18,1 και άνω και, ταυτόχρονα, την ίδια σχολική χρονιά ο μέσος όρος των βαθμολογιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να είναι τουλάχιστον 16. Διευκρινίζεται ότι, στην επιλογή των φοιτητών που θα βραβευτούν λαμβάνεται υπ’ όψιν η βαθμολογία μόνο για τα τέσσερα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού και όχι η βαθμολογία των ειδικών μαθημάτων. Παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

            Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των αποφοίτων και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

            • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου έτους 2023
            • Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023
            • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Ευόσμου-Κορδελιού ή Κοζάνης.

             

            ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!

            Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023.

             

            Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα εξεταστούν από επιτροπή στελεχών της Εταιρείας.

             

            Η τελική λίστα των δικαιούχων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.helleniqenergy.gr και στο https://studentsawards.helleniqenergy.gr/

             

             

            afisa_tel2-013 Image result for email symbol

            Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο: studentsawards@helleniq.gr